Veelgestelde vragen

Parkeerhufter.nl levert alle producten in principe binnen twee werkdagen.

Bezorgindicatie*

  • Bestel maandag: woensdag bezorgd door PostNL
  • Bestel dinsdag: donderdag bezorgd door PostNL
  • Bestel woensdag: vrijdag bezorgd door PostNL
  • Bestel donderdag: zaterdag bezorgd door PostNL
  • Bestel vrijdag, of zaterdag of zondag: dinsdag bezorgd door PostNL

*) We blijven afhankelijk van PostNL, dus het bezorgschema kunnen we nooit 100% garanderen. Maar de kans dat je bestelling volgens dit schema in je bus ligt is groot. En aangezien België verder fietsen is voor de postbode, kunnen we deze bezorgindicatie zeker niet altijd garanderen.

Betalen

Al onze betalingen worden afgehandeld door een zeer betrouwbare partij in online winkels: Mollie B.V. Hierdoor kun je je bestelling 100% veilig afhandelen met het gemakkelijke iDeal, Creditcard, Apple Pay en Klarna(achteraf betalen).

Retourneren

Toch niet tevreden? Je mag het (ongebruikte) product in ongeopende verpakking binnen 14 dagen terugsturen. Doen we niet moeilijk over. Je betaalt dan wel zelf de retourkosten. Wij betalen je oorspronkelijke aankoopbedrag plus oorspronkelijke verzendkosten aan je terug. Meld wel eerst je product retour via ons e-mailadres.

Heb je een vraag die hieronder niet genoemd wordt, neem dan contact met ons op.

Nee.

Joh, wij zitten zelf nog boordevol ideeën voor nog te verschijnen kaarten, maar zijn we natuurlijk altijd geïnteresseerd in leuke teksten. Het toesturen van ideeën kan via ons e-mailadres.

De kans is natuurlijk aanwezig dat we de tekst zelf ook al hadden bedacht, maar nog niet uitgevoerd. Het vergroot in ieder geval de kans dat een tekst die jij leuk vindt verschijnt! Als bedankje sturen we een set van de kaartjes toe. Helemaal gratis. Maar alleen voor de eerste die met een originele tekst komt.

Nee, ga gewoon lekker je ding doen. Zolang je een brievenbus hebt, ontvang je gewoon je bestelling. Je mag wel thuis zijn hoor. Tenminste, van ons mag het. Maar het hoeft niet.

De kaartjes worden binnen twee werkdagen geleverd. Helaas zijn wij afhankelijk van Postnl en kunnen niet 100% garanderen dat de volgende werkdag geleverd wordt. Bestel tijdig, dan kom je in ieder geval niet met lege handen op een feestje aan.

Nee, dan krijgen we veel te veel mensen aan de deur. Houden we niet van. En bovendien moet PostNL ook een beetje aan het werk gehouden worden. Woon je in onze straat, dan maken we een uitzondering. Maar parkeer je auto wel een beetje netjes.

Ja. We leveren aan Nederland en België

Je betaalt slechts € 2,95 per bestelling voor de verzending binnen Nederland. Daar kun je zelf nooit voor rijden! Voor België betaal je € 3,95, dat is dan ook iets verder rijden voor de dames en heren van PostNL.

Parkeerhufter.nl is niet aangesloten bij Thuiswinkel waarborg. Niet dat we tegen het Thuiswinkel waarborg zijn, maar het kost een hoop geld waar we weinig voor terugzien.

We voldoen wel aan bijna alle voorwaarden, maar wij vinden het niet terecht dat wij heel veel geld moeten betalen om alleen een logo op de website te mogen plaatsen. Uiteindelijk gaat het erom dat jij als klant tevreden bent met je aankoop. Daar doen wij ons uiterste best voor want een tevreden klant is een veel betere graadmeter dan een logo op je website.

Ook hoeven we nu de kosten voor een waarborg-logo niet door te berekenen aan jou als klant. Scheelt het jou uiteindelijk toch nog geld.

De zekerheden van Thuiswinkel Waarborg komen grotendeels overeen met onze zekerheden:

Veilig betalen: Doen we via Mollie.com, de grootste online betalingenverwerker van Nederland. Ook achteraf betalen met Klarna.
Privacy geborgd: We hebben je adres alleen nodig om de bestelling te versturen.
Onafhankelijke geschillencommissie: Heb je een klacht, wij lossen het op. Samen.
Je weet bij wie je koopt: Ja, bij parkeerhufter.nl, anders was je hier nu niet aan het lezen.
14 dagen bedenktijd: Maar alleen als je de kaarten niet hebt gebruikt, anders is het niet eerlijk.
Producten achteraf betalen: Alleen via Klarna via Mollie
Ondersteund door de Consumentenbond: Was dat niet die club zonder humor?

Jazeker! We zitten ook op Facebook. En actief. Met allerlei leuke plaatjes. Nare opmerkingen. Kom gerust eens kijken en like onze pagina. Levert je niets op, maar wij zijn er blij mee: https://www.facebook.com/parkeerhufter.nl/

Jazeker! We zitten ook op Instagram. En actief. Met allerlei leuke plaatjes. Nare opmerkingen. Kom gerust eens kijken en like onze pagina. Levert je niets op, maar wij zijn er blij mee: https://www.instagram.com/parkeerhufter.nl/

Heb je een fysieke winkel en wil je onze kaartjes verkopen / in voorraad hebben, dat kan! Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden via verkoop@parkeerhufter.nl